2017-04-11 16:55:43

SRETAN USKRS – HUMANITARNA AKCIJA U TREĆOJ OSNOVNOJ

Prigodom uskršnjih blagdana –11. travnja 2017. godine – naša škola organizirala je na humanitarnu akciju za pomoć u hrani siromašnim obiteljima učenika naše škole. Sva prikupljena hrana podijeljena je onima kojima je pomoć bila najpotrebnija – 10 obitelji učenika naše škole.laughheartyes

  Akcija je počela u ponedjeljak 10. travnja kada su učenici donosili hranu i školske potrepštine u školsku knjižnicu. Tamo su ih primali i zahvaljivali im vjeroučiteljice škole Latica Lučev-Vlahović i Katarina Matković. U utorak, kada je akcija i počela, nastavilo se i dalje. Prikupljeno je ukupno 12 paketa. Ti paketi su odveženi u školskom kombiju roditeljima učenika, a za to je bio zadužen pedagog škole Goran Čanić.

         Ne zaboraviti i pomoći onima kojima je pomoć uistinu potrebna svjedoči o visokoj svijesti svih i spremnosti da ne zaboravimo one kojima je i ovakva skromna pomoć, itekako potrebna. Nije manje važno i njihovo osjećanje da nisu zaboravljeni i da smo im, kao zajednica,  spremni pomoći. To je vrijednost svih nas.


III. Osnovna škola Bjelovar