2017-12-18 13:02:07

HUMANITARNA AKCIJA:SRETAN BOŽIĆ!

  Prigodom BOŽIĆA – naša škola organizirati će  humanitarnu akciju  -  pomoć u hrani siromašnim obiteljima učenika naše škole.

  Pozivamo sve učenike, učitelje i roditelje da svojim prilogom pokažu da ne zaboravljamo one kojima je pomoć najpotrebnija, pa i ovakva skromna koju možemo napraviti u našoj školi.laughheartyes

  Ne smijemo zaboraviti one kojima je najteže i svojim djelom dokazati da smo dio zajednice koja skrbi o svakom svom članu.

  Molimo stoga sve da priloge donesu u UTORAK ili SRIJEDU:  19./20. PROSINCA 2017.  u školsku knjižnicu   gdje će se organizirano prikupljati i to vjeroučiteljice A.Horvat (PN), odnosno, L.Lučev- Vlahović (RN), te pedagog škole G.Čanić, kako bi se  uručilo siromašnim obiteljima naših učenika.

Molimo razrednike da obavijeste roditelje da će se tog dana ( 20.,srijeda)  u poslijepodnevnim satima uručiti humanitarna pomoć.

  Prikuplja se sva hrana osim svježih namirnica -  tjestenina, ulje, šećer, kava, riža, brašno, keksi, slatkiši, konzerve, sokovi i slično ( može i  školski pribor – bilježnice itd.).


III. Osnovna škola Bjelovar