preskoči na sadržaj

III. osnovna škola Bjelovar

Login
Tražilica
Kalendar
« Ožujak 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
Prikazani događaji

CISOK

 

 

 

 

E-škole

Djetinjstvo bez gladi

Priloženi dokumenti:
Djetinjstvo bez gladi.pdf

Sinergijom do uspješne zajednice

Brojač posjeta
Ispis statistike od 28. 9. 2015.

Ukupno: 105136
vijesti
ŠIFRA: LUKA100
Goran Čanić / datum: 25. 10. 2018. 12:59

Naš učitelj razrednik Siniša Franković je dobar jedini je šteta što ga imamo samo 2 ili 3 puta tjedno. Kritiku upućujem fasadi škole koja je pošarana.

ODGOVOR: Evo tvoje pohvale na diku i ponos tvome razredniku. On predaje geografiju i sasvim je u redu da ga imate 2 ili 3 puta tjedno, jer tako određuje nastavni plan i program za osnovnu školu. Kritika je na mjestu. Jedino ne znam tko ju je pošarao?laughangrywink


[OPŠIRNIJE]ŠIFRA: KRAVICA7
Goran Čanić / datum: 25. 10. 2018. 12:52

Volim učitelje i učiteljice u našoj školi jer nas dobro podučavaju. Ne sviđa mi se to što djeca ne poštuju školsku imovinu.

ODGOVOR: Drago mi je da hvališ svoje učitelje i učiteljice iz naše škole. I meni se to ne sviđa ali kako to riješiti? Samo osobnim zauzećem za to i taj problem. Moraš javiti ukoliko netko drapa, ruši, razbija školsku imovinu jer je to imetak svih nas.


[OPŠIRNIJE]ŠIFRA: ŠAKIRA 550
Goran Čanić / datum: 25. 10. 2018. 12:48

Meni je pohvalno što se učitelji i učiteljice dobri i sve nam pomažu. Zašto? Jer nas oni nauče lijepom ponašanju i zato volim našu školu. U njoj imam priatelje. Kritika škole je slijedeća: veliki su zločesti prema nama. Imam i jedan problem s učenjem?

ODGOVOR: Drago mi je da zaista voliš našu školu. Ukoliko su veliki zločesti moraš doći kod stručnih suradnika ( psihologinja i pedagog škole) i prijaviti koji su to? Svaki učenik mora se osjetiti i biti siguran u našoj III. školi. Koji problem s učenjem?


[OPŠIRNIJE]ŠIFRA. KRUNA 88
Goran Čanić / datum: 25. 10. 2018. 12:44

Zašto su sve učitelji i učiteljice tako dobri? U školi bi trebalo zamijeniti školske knjige sa tabletima.

ODGOVOR: Tako je i u svakoj školi da su učitelji i učiteljici najbolji i izvrsni. To im je poziv, nikako posao. Za ovo tvoje drugo pitanje:  to ćeš morati čekati slijedeću godinu kada smo svi uključeni u ekspermentalni program.laughheartyes


[OPŠIRNIJE]ŠIFRA: INFO222
Goran Čanić / datum: 25. 10. 2018. 12:42

Naša škola je lijepa i velika i zato ju volim. Dvorana u školi je mala, ja bih ju povećao. Kako da dobijem više ocjena?

ODGOVOR: Naša škola je, zaista, lijepa i velika, zajedno sa sportskom dvoranom škole. Dvorana škole je baš prikladna za sve učenike. Kako da dobijem više ocjena? Moraš se javljati i zalagati, to je jedini način.


[OPŠIRNIJE]KOZA002
Goran Čanić / datum: 19. 10. 2018. 14:17

Sonja Sataj je jako dobra i nije stroga. Darko Lukić se stalno šali i Slavica Dvoraček je stroga ali nas puno toga nauči. Nema dasaka u WC-u? Bilo bi bolje da predmetna nastava ima samo jutarnju smjenu.

ODGOVOR. Objavljujem tvoje pohvale na diku i ponos učiteljica i učitelja III. osnovne. Daske u WC su bile ali su potrgane. A zašto naprimjer ne bi bilo da razredna nastava ima samo jutarnju smjenu? Zbog toga smo napravili da obje nastave ( i predmetna i razredna) imaju samo ( jednom tjedno) jutarnju smjenu. Zašto je to tako? Jer se ujutro više uči i nauči u školi.


[OPŠIRNIJE]ŠIFRA: ŽIRAFA
Goran Čanić / datum: 19. 10. 2018. 14:15

Učiteljice Sonja Sataj, Sanja Beneš i Snježana Lazarević su najbolje jer sve gradivo lijepo objašnjavaju. Zašto kada prođemo samo s pet ne dobijemo pohvalnicu?

ODGOVOR: Pohvaljujem učiteljice jer si zadovoljan s njima. Učiteljsko vijeće svake godine donosi odluku za pohvalnice. Za razrednu nastavu je to prosjek 5,0 a za predmetnu nastavu 4,9 i 5,0.


[OPŠIRNIJE]ŠIFRA: SARMAČUFTE007
Goran Čanić / datum: 19. 10. 2018. 14:11

Pohvaljujem učionicu br 12 zbog pametne ploče, tableta i ostalog. Zašto je tehnička kultura obavezan predmet? Zašto autobusi stalno kasen?

ODGOVOR: HVALA za pohvalu. Tehnička kultura je obavezan predmet jer je tako utvrdilo Ministarstvo obrazovanja i športa za sve učenike od 5.-8. razreda. Ukoliko se redovno dešava da autobusi kasne dođi do mene pa ćemo urigirati da se to više ne dešava.


[OPŠIRNIJE]ŠIFRA: ČAVLIĆ805
Goran Čanić / datum: 17. 10. 2018. 17:29

Molim Vas da mi pomognete. Osmaši me maltretiraju.

ODGOVOR: Moraš doći do mene i reći mi koji osmaši te maltretiraju? To se mora spriječiti jer želim da učenici u III. osnovnoj budu sigurni u našoj školi.


[OPŠIRNIJE]ŠIFRA: MUFFIN I KEKSIĆ
Goran Čanić / datum: 17. 10. 2018. 17:08

Naši učitelji u III. osnovno su dobri. Svi učenici su mi dobri prijatelji i škola je lijepa i velika. Imam jedan problem: naguravanje po hodnicima, više slobodnog dana i kašnjenje autobusa?

ODGOVOR: Dragi mi je da su ti učitelji dobri, učenici su ti prijatelji i da si zadovoljan školom. Naguravanje po hodnicima? To se ne može riješiti jer je u našoj školi pod odmorima gužva jer je kabinetska nastava pa učenici moraju promijeniti učionicu. Više slobodnog dana? I ja to trebam :D Za kašnjenje autobusa moraš se javiti kod pedagoga ili kod tajnice škole ( ukoliko se to često događa).


[OPŠIRNIJE]ŠIFRA<: SOYLUNA 453
Goran Čanić / datum: 17. 10. 2018. 17:05

Pohvaljujem učiteljicu izh hrvatskog zato što je jako dobra i nije stroga. Želim da u školi nema jedinica i da idemo samo popodne u školu. I kasni autobus?

ODGOVOR: Pohvaljujem učiteljicu iz hrvatskog. Tvoja kritika škole je sasvim na mjestu. Jedino onda ne bi bilo niti petica? :D Da idete samo popodne? I tebi se spava ujutro? ;D. Za kašnjenje autobusa ( ukoliko se to često događa) moraš se javiti kod pedagoga ili kod tajnice škole.


[OPŠIRNIJE]šifra: KIKI-BONBON 122
Goran Čanić / datum: 17. 10. 2018. 17:02

Pohvaljujem učitelja iz likovnog zato što je smiješan i zeza se. Treba staviti mrežu za golove i dasku za WC.

Odgovor: Pohvaljujem učitelja iz likovnog Darka Lukića. Mrežu za golove? Zar je to jedino potreno u nogometu? Dasku za WC sam već komentirao. Pozdrav.


[OPŠIRNIJE]FRED95
Goran Čanić / datum: 17. 10. 2018. 16:42

Pohvaljujem nastavnika iz likovnog zato što je zabavan, smiješan i strpljiv. Moje kritike: strgane su daske na WC, bolja hrana , mreže na golove, nove spužve.

ODGOVOR: Evo objavljujem tvoje pohvale i tvoje kritike. Daske na WC su potrgane jer su ih učenici slomili. Mislim da je u školskoj kuhinji najbolja hrana koje se može dobiti za 6 kuna. Mreže na golovima? Zar je to važno u nogometu. Za nove spužve moraš se obratiti tajnic škole.

 


[OPŠIRNIJE]FDNS123
Goran Čanić / datum: 8. 11. 2016. 11:00

U III.osnovnoj školi svi učitelji su za mene važni i zaslužuju pohvale. Najviše mi se sviđa moja razrednica Vesna Lovrić i  nasatavnik Darko Lukić. Mislim da ću naučiti puno toga i postati odlična učenica. Moja kritika je slijedeća: htjela bih promijeniti klupe zato  što su oštećene i pune zaljepljenih žvakača. Kako brže učiti? Kako spriječiti osmaše da guraju mlađe od sebe? Zašto postoje  pauci?

ODGOVOR: Evo objavljujem tvoje pohvale i tvoje kritike. Promjena klupa je u tijeku, pogledaj samo učionicu broj 12? Za brzo učenje moraš imati sve stvari posložene pokraj sebe i da ti ništa ne smeta ( glasna muzika, TV itd.). Tek tada se možeš koncentrirano prepustiti onome što voliš - UČENJU. Spriječiti osmaše nije nikada lako. Posebno one nasilne što željni pažnje guraju mlađe od sebe da se dopadnu svojim vršnjacima. Zašto postoje pauci? Ne znam, ali i ja uživam u njihovoj mreži u jesen. angellaughyes


[OPŠIRNIJE]LULU20051912
Goran Čanić / datum: 8. 11. 2016. 10:53

Želim pohvaliti nastavnicu Irenu Petrović zato što ne viče na nas i zeza se s nama. Želim da se poboljša kuhinja u školi i da se poveća učionica broj 13.

ODGOVOR: Objavljujem tvoje pohvale za omiljenu učiteljicu. Kako zamišljaš da se poboljša kuhinja? Zar je moguće POVEĆATI učionicu? cheekysurprise


[OPŠIRNIJE]HRČAK100
Goran Čanić / datum: 8. 11. 2016. 10:50

Moje pohvale su ove:

NASTAVNIKE - jer se trude i uče nas

KUHINJU - uvijek naprave odlično jelo

DVORANU - jer imaju stvari potrebne za nastavu.

Imam jedno pitanje:: stalno  me na putu od kuće do škole tuku i vrijeđaju.

ODGOVOR: Moraš prijaviti razrednici ili možeš doći do stručnih suradnika i prijaviti te osobe. To neće prestati ili se smanjiti. Samo opomena tim nasilnicima će zaustaviti sve to što ti rade. angryangrycheeky


[OPŠIRNIJE]FUNNY305JKA
Goran Čanić / datum: 8. 11. 2016. 10:45

Želim podržati sve učitelje. Hrana je super i samo tako treba nastaviti. Osobno želim podržati predmete: geografiju, informatiku, matematiku  i likovni i hrvatski. Ostali predmeti nisu mi toliko loši, ali mi jesu. Klupe i stolovi su loše. Ne sviđa mi se engleski ( nemam ništa protiv učiteljice, ali ga ne volim). Parket je zgreban a u WC ima malo slavine.

ODGOVOR: Objavljujem tvoje pohvale ali i kritike. Za sve ovo što si nabrojala da je "loše" to rade učenici naše škole. Zbog toga objavljujem ( zajednički) apel da se to prestane raditi. laughheartyes


[OPŠIRNIJE]AGENT007
Goran Čanić / datum: 8. 11. 2016. 10:41

Pohvaljujem učiteljicu Snježanu Lazarević jer ona lijepo i smireno predaje na satu prirode. Moja kritika je slijedeća: kad će doći pametna ploča?

ODGOVOR: Objavljujem tvoje pohvale. Kada će doći pametna ploča? To ti moraš istražiti agente 007 laughangelcrying


[OPŠIRNIJE]BUNNY42
Goran Čanić / datum: 8. 11. 2016. 10:38

Želim pohvaliti sve učitelje i školsku kuhinju, i našu dragu razrednicu Irenu Petrović. Želim da poprave učionicu broj 13.?

ODGOVOR: Objavljujem tvoje pohvale. Zašto popraviti učionicu broj 13? angrycoolheart


[OPŠIRNIJE]CAMPI 10
Goran Čanić / datum: 28. 10. 2016. 11:05

U školi mi se jako sviđa i vrijedno je svake pohvale učitelj iz likovnog Darko Lukić jer se voli šaliti i zezati, ali kada je vrijeme za rad, onda se radi. Volim i učitelja iz geografije Sinišu Frankovića, jer on predaje moj najdraži predmet jer me jako zanimaju zvijezde i planeti. I učiteljica Vesna Lovrić je dobra i zanimljiva. Kritiziram velike jer se uvijek guraju i misle da su glavni i što nam trgaju radove i plakate. Imam jedan problem! Uvijek kada idem s prijateljima doma, napadnu nas peseki i moramo trčati preko ceste. Zašto ti peseki nisu na lancu?

ODGOVOR: Objavljujem tvoje pohvale za III. osnovnu i tvoje omiljene učitelje. Ukoliko znaš tko to radi ( gura se, trga radove i plakate) to moraš prijaviti razrednici ili doći u ured kod stručnih suradnika škole. Ukoliko znaš tko je vlasnik tih pasa što vas napadaju, moraš prijaviti to svojim roditeljima ili razrednici , a možeš doći i kod stručnih suradnika da nazovu te vlasnike i da im kažu da to moraju nabaviti ( lance ili povodac za pse) . angrywinkno


[OPŠIRNIJE]RIKI 5253
Goran Čanić / datum: 28. 10. 2016. 11:01

III. osnovna škola vrijedna je pohvale. Učitelje u školi pohvaljujem jer su pošteni i dobri. Želim da se promjene guranje velikih pod odmorom i naplaćivanje WC?

ODGOVOR: Ukoliko te nekto stalno gura ili to čini brutalno ( ili ti  naplaćuje WC)  - to moraš isti dan prijaviti razrednici  ili stručnom suradniku škole ( psihologinja - pedagog škole).laughdevilyes

 


[OPŠIRNIJE]ProGirl2005
Goran Čanić / datum: 28. 10. 2016. 10:57

U našoj školi mi se jako sviđa što su neki učitelji super i razumiju učenike. Pohvaljujem školsku kuhinju. Fini su mi mlinci, samo su neki suhu. Mesne okruglice su mi najfinije. Malo treba poraditi na uređenju same škole. Pitanje: da li ćete otkriti wi-fi lozinku škole.

ODGOVOR. Objavljujem tvoju pohvalu za učitelje i školsku kuhinju. Na ovo tvoje pitanje moraš pitati informatičarku škole na satu izborne informatike.laughheartcool


[OPŠIRNIJE]VAALPI3
Goran Čanić / datum: 28. 10. 2016. 10:50

Pohvalio bih nastavnike i  nastavnice, posebno Darka Lukića i Vesnu Lovrić. Smetaju me strgane stolice i klupe i žvakače ispod klupe. Imam pitanje: kako da izbjegnem svađu sa bratom?

ODGOVOR: Ukoliko znaš tko je strgao stolicu ili klupu - to moraš obavezno prijaviti razrednici ili stručnom suradniku škole ( pedagog - psiholog). Ne znam oko čega se svađate ti i brat? Ukoliko je nešto sitno, dogovorite se da prvi put ti popustiš, a drugi put će on. Znate onu (staru) poslovicu: "Pametniji - popušta!" winksmileyheart


[OPŠIRNIJE]MAX2903
Goran Čanić / datum: 27. 10. 2016. 13:44

U našoj školi je sve vrijedno pohvale: hrana je dobra, nastavnici su pomalo strogi ali poučni pedagog je predobar, nastavnica Snježana Lazarević i nastavnik Siniša Franković su mi najdraži nastavnici. Tjelesni je pomalo naporan, ali je nastavnik Mrazović jako jako dobar i pomaže nam oko svega. Ravnateljica je super, škola je lijepo složena, uglavnom sve je lijepo i kako treba.

Ja ipak imam problem! Cure naplaćuju ulazu u WC, hoće li prestati?

ODGOVOR: Moraš to prijaviti dežurnom učitelju ili doći do stručnih suradnika i istog dana prijaviti. Pa ćemo mi malo "ispitati" te curke zašto oni to naplaćuju? winkblushsurprise


[OPŠIRNIJE]LOLGIRL
Goran Čanić / datum: 27. 10. 2016. 13:40

Podržavam sve nasatavnike III. osnovne škole. Najbolji nastavnik je Darko Lukić. Branimir Mrazović je isto jako dobar i ne možeš mu se zamjeriti nikako. Naša razrednica Vesna Lovrić je za svaku pohvalu.

Bojim se 7. i 8. razreda. Vidim da drugima govore i rade ružne stvari, znam da je sve to šala ali se ipak bojim. Što da radim?

ODGOVOR: Ukoliko ti netko nešto napravi  i kaže ti nešto ružno UVIJEK se možeš obratiti i požaliti svojoj razrednici i stručnim suradnicima škole. laughheartyes


[OPŠIRNIJE]LISICA5
Goran Čanić / datum: 24. 10. 2016. 14:42

Pohvaljujem učitelja iz geografije Sinišu Frankovića. On je dobar i zna pojasniti nešto što ti nije jasno. Draga mi je i Valentina Kolić naša razrednica. Moja kritika je: da imamo vjeronauk negdje drugdje a ne u učionici broj 13.? Žao mi je što smo se podijelili u 4.razredu ali znam da su takva pravila škole. Želim veću dvoranu za tjelesni ( znam da takvu imaju učenici u 1.osnovnoj)?

ODGOVOR: Pohvale za tvog omiljenog učitelja i tvoju razrednicu. Na žallost, i dalje ćeš imati vjeronauk u učionici broj 13 jer je tako namjenjena za izborni predmet vjeronauka. Ovo ostalo - znaš i sama? smileylaughheart


[OPŠIRNIJE]MAČIĆ ČUPKO123
Goran Čanić / datum: 24. 10. 2016. 14:28

Izvrsna razrednica Sanja Beneš, izvrsni nastavnici i nastavnice, super kuhinja i lijepa škola i učionice. Želim promijeniti da ne crtaju grafite po školi, da sve učionice dobiju nove klupe i stolice, a u nekima ploču. Moj problem je slijedeći: kako da uvjerim sestru da sve što je u hororcima nije stvarno i da se nema čega bojati? Zašto nas klaunovi plaše?

ODGOVOR: Crtaju grafite po školi? Gdje to rade? Za nove učionice i nove klupe - samo se malo strpi. Bit će sve(ga). Kako da uvjeriš sestru? Reci joj da gleda neke druge filmove, horrorci izazivaju strah i kod odraslih ljudi a kamoli ne - kod djece. Klaunovi ( zločesti)  ne postoje. To je sve SPEKTAKL za dosadne ljude koji ne znaju što će od dosade.smileylaughheart


[OPŠIRNIJE]VIOLETTA69
Goran Čanić / datum: 24. 10. 2016. 13:56

Pohvalila bi našu razrednicu Valentinu  Kolić. Ona je jako dobra, dobro objasni matematiku, ponekad se voli šaliti. Pohvalila bi izborni predmet njemački i učiteljicu Maju Skeledžić. Ona je super. Pohvalila bi učionicu broj 12 jer ima nove klupe, ploče i stolice. Pohvalila bi našu ravnateljicu  Goranku Preskočil i našeg pedagoga Gorana Čanića jer oni pomažu školi da bude bolja. Kritizirala bi učionicu broj 13 jer je malo premala. Kritizirala bi što tehnički nije izborni i učitelj je malo strog. Hrana u školskoj kuhinji nije baš najbolja. Kritizirala bi i klaunove što plaše malu djecu. Kritizirala bi učionice jer su pošarane klupe, zidovi i zavjese.

ODGOVOR: Sve pohvala su objavljene wink. O učionici broj 13 sam već govorio ( namjenjena je bila za izborni vjeronauk). Tehnički je redovan predmet. Učitelj je strog ali moraš to prihvatiti. Bolje je to nego da je blag učitelj. Hrana je napravljena po zahtjevima školske kuhinje. Učionice su pošarane jer su ih UČENICI išarali. Klaunovi ne postoje, posebno ne zločesti. winkheartblush


[OPŠIRNIJE]MESSI 108
Goran Čanić / datum: 24. 10. 2016. 13:39

Želim pohvaliti Sinišu Frankovića zato što jako zanimljivo predaje i vrlo dobro objašnjava. Želim da se kazne neki osmaši jer nas stalno guraju, glupiraju  i zezaju  nas.

ODGOVOR: Ukoliko je to stalno ( da vas guraju, glupiraju itd.) - moraš doći do stručnih suradnika ( ili prijaviti to razrednici). Nemoj vjerovati da će to prestati. Neće sigurno. Zašto?  Jer se nasilnici HRANE time što vi ne prijavljujete i uživaju u vašoj nemoći. winklaughangry


[OPŠIRNIJE]MISTER BUHTLICA
Goran Čanić / datum: 24. 10. 2016. 13:33

U školi je vrijedno pohvaliti  našu razrednicu Valentinu Kolić jer nas stvarno puno nauči što nismo znali. Htio bih kritizirati klaune izvan škole zato što rade velike gluposti i plaše svu djecu u školi. Htio bih kritizirati učionicu broj 13 zato što je premala. Pohvalio bih svoje roditelje jer mi uvijek sve dopuste i sve mi pomognu.

ODGOVOR: Klauni (  zločesti) su SPEKTAKL. Uvijek je toga bilo ( i bit će) da neka vijest uzbuni roditelje ( i djecu) i tada se par dana priča o toj vijesti a uskoro se zaboravi. Tako će biti i s klaunovima. Za nekoliko tjedana nećemo se niti sjećati tih zločestih klaunova. cryingdevillaugh

Za učionicu broj 13 znam da vam je premala. Ona je namijenjena za izborni predmet vjeronauka.

I na kraju: drago mi je da ti se tvoja razrednica sviđa i da ju pohvaljuješ.


[OPŠIRNIJE]NORVEŠKA ŠUMSKA MAČKA
Goran Čanić / datum: 24. 10. 2016. 13:26

Pohvaljujem našu razrednicu Sanju Beneš, nastavnika Sinišu Frankovića, Darka Lukića, Valentinu Kolić. Oni su mi najbolji nastavnici. Moj problem je slijedeći: ne sviđa mi se što nam se drugi veći razredi izrugivaju i guraju nas?

ODGOVOR: Evo, objavljujem tvoju pohvale za tvoje omiljene nastavnike. Ukoliko se to događa stalni i uporno - moraš to prijaviti svojoj razrednici ili možeš doći do pedagoga/psihologa škole. Mi ćemo napraviti sve da te zaštitimo. laughheartyes


[OPŠIRNIJE]ZMAJO MAKS 2
Goran Čanić / datum: 24. 10. 2016. 13:23

Pohvala svim učiteljima. Moj problem je što nam je učionica 13 premala za nastavu?

ODGOVOR: Znaaaaaaaaaam. Ali to je jedina učionica i zamislili smo ju za izborni predmet vjeronauka. Strpi se. laughindecision


[OPŠIRNIJE]1xgxlyuxpx1
Goran Čanić / datum: 24. 10. 2016. 13:05

Pohvaljujem nastavnika Sinišu Frankovića i nastavnicu Sanju Beneš. Nastavnik iz likovnog je jako zabavan. Jelo u kuhinji je fino. Pohvaljujem ravnateljicu jer ona mijenja učionice i školu.

Imam problem: učenici putnici redovito kasne  na bus. Vozače ne bi ubilo da prije krenu. Klauni su malo pretjerali. Ne bi smijeli ulaziti u  školsko dvorište. Kada se dogodi nesreća tek će se tada nešto poduzeti. Što da se neki prvašić splaši?

ODGOVOR: Ukoliko imate kašnjenja - redovno morate prijavljivati  tajnici ili ravnateljici škole. Klauni su ne malo nego PUNO pretjerali. A ti si ih vidio da ulaze u školsko dvorište? winkdevilcrying


[OPŠIRNIJE]MATRIX807
Goran Čanić / datum: 24. 10. 2016. 12:55

Najbolji učitelji su mi Sanja Beneš, Siniša Franković, Blaženka Mirosavljević  i Darko  Lukić. Moj problem je što me brat živcira? Što da radim?

ODGOVOR: Znaaaaaaaaam, i mene je brat živcirao a onda smo odrasli i sad se volimo i slažemo. Uvijek te netko živcira ali bratu možeš reći sve. Jesam u pravu? laughcheeky


[OPŠIRNIJE]VIOLETTA123
Goran Čanić / datum: 24. 10. 2016. 12:49

Pohvaljujem nastavicu i nastavnike. Pohvaljujem svoju razrednicu što je tako dobra i brižna za nas. Valentina Kolić je isto vrijeda pohvale. Lijepo nam sve objasni i nauči. Najbolji nastavnik je Darko Lukić iz likovnog. On se uvijek na satu šali s nama.

Želim da se u kuhinji više se ne kuha grah? I da sve učionice budu kao dvanaestica.

Želim da se klauni maknu iz naše škole i grada.

ODGOVOR: Mora se sve jesti? Zamisli da imamo samo suhu hranu bez variva?

Naravno, bit će jednog dana sve učionice kao dvanaestica. Samo polako. smiley

Klauni ( zločesti)  ne postoje. Njih su izmislili ljudi kojima je dosadno i samo stvaraju lažne atrakcije po gradu  i u školi. no


[OPŠIRNIJE]BLUEKITTY777
Goran Čanić / datum: 24. 10. 2016. 12:46

Nastavnik iz likovnog je jako zanimljiv. U školskoj kuhinji su najfinija jela. U knjižnici  imaju super knjige. Nastavnici iz tehničkog i tjelesnog su baš super. Imam pitanje: svaki odmor bi trebao trajati 30 minuta?

ODGOVOR: Čekaj? Svaki sat traje 45 minuta? To bi trajalo do sutra smiley


[OPŠIRNIJE]RSS


preskoči na navigaciju