preskoči na sadržaj

III. osnovna škola Bjelovar

Login
Kalendar
« Studeni 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

CISOK

 

 

 

 

E-škole

Djetinjstvo bez gladi

Priloženi dokumenti:
Djetinjstvo bez gladi.pdf

Sinergijom do uspješne zajednice

Brojač posjeta
Ispis statistike od 28. 9. 2015.

Ukupno: 95334
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
IZABRALI SMO PREDSTAVNIKE NAŠE ŠKOLE U DJEČJE GRADSKO VIJEĆE
Autor: Goran Čanić, 15. 11. 2017.

Protekla dva tjedna provedena je kampanja za izbor  predstavnika naše škole u Dječje gradsko vijeće grada Bjelovara. Kandidati su se predstavili plakatima i letcima kojima su nas pokušali uvjeriti zašto bismo baš njih izabrali. U kampanji su sudjelovali:Karmen Čošić, Ivan Rukavina, Ana Perković (4.a), Lara Oremuš (4.b)Marko Čavlović (5.a), Petar Njegovac (5.b), Magdalena Roland (5.c), Michaelle Riter (5.d) David Gažić (6.a), Ivan Zrilić (6.b), Jakov Kovačević (6.c)laughheartyes


Nakon glasanja koje je održano 9. studenoga 2017. god. saznali smo koji će nas učenici sljedeće dvije godine predstavljati u Dječjem gradskom vijeću.

Od kandidata četvrtih razreda najveći broj glasova dobila je Lara Oremuš, peti razredi najviše su glasova dali Michaelle Riter, a šesti razredi Davidu Gažiću.

Evo što su novi članovi Dječje gradskog vijeća nakon izbora rekli:

  • Osjećam se sretno i uzbuđeno. Nadala sam se da će me učenici odabrati jer sam imala dobre prijedloge i mislim da i drugi to žele. Radujem se što ću imati priliku i ostvariti neke moje prijedloge. Zalagat ću se za zaštitu životinja i biljaka, da u Bjelovaru osnujemo klubove za djecu u kojima ćemo se igrati, zabavljati i učiti. – rekla je Michaelle Riter.
  • Lara Oremuš učenica je 4.b razreda i nakon pobjede je rekla: Nakon izbora osjećam se sretno i ponosno jer sam izabrana za Dječjeg gradskog vječnika. Zalagat ću se za besplatne udžbenike i novo školsko igralište i dvoranu, da nastava bude na tabletima. Za grad bi htjela da imamo više sportskih površina i više dječjih predstava. Moje prednosti su što sam druželjubiva, volim pričati o svemu i da sva djeca u gradu imaju jednake mogućnosti.

Davidu Gažiću ovo je druga pobjeda. Predstavljao nas je i u prethodnom sazivu Dječjeg gradskog vijeća:

  •  Sretan sam i očekivao sam pobjedu jer sam znao da će mnogi glasati za mene. Svoje ideje i prijedloge predstavio sam letcima i plakatom. Sve mi je poznato jer sam protekle dvije godine bio član Dječjeg gradskog vijeća grada Bjelovara. Zauzimat ću se za besplatne udžbenike u svim školama, besplatnu prehranu u školskoj kuhinji, jednosmjensku nastavu i više parkova za djecu u našem gradu.

Čestitamo novoizabranim članovima Dječjeg gradskog vijeća. Sigurni smo da će aktivno sudjelovati u životu Grada i prenositi naše želje, prijedloge i mišljenja ostalim predstavnicima.

Nives Miljuš

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju